Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@15:26:30 GMT

میزان ماهیان تلف شده رودخانه تیره دورود مشخص نیست

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۱۱۲۳

میزان ماهیان تلف شده رودخانه تیره دورود مشخص نیست

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: علت تلف شدن ماهیان رودخانه تیره دورود به دلیل خشکسالی و کاهش بارندگی، برداشت‌های غیرمجاز و همچنین عدم رعایت الگوی کشت است.

مهرداد فتحی‌بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با تلف شدن ماهیان رودخانه تیره دورود، اظهار کرد: با توجه به این‌که امسال خشکسالی بی‌سابقه‌ای در سراسر کشور حاکم شده، کاهش شدید بارندگی‌ها باعث شده  ورودی رودخانه‌ها نسبت به سال گذشته به شدت کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکثر رودخانه‌های استان در حوزه‌های آبخیز کرخه و دز تقریباً خُشک شدند و این موضوع همگانی بوده و در سراسر کشور اتفاق افتاده است.

فتحی با اشاره به این‌که سرچشمه رودخانه تیره دورود از سد مروک است، عنوان کرد: آب پشت سد به خاطر کاهش بارندگی‌ها به شدت کاهش پیدا کرده و خروجی کمی را دارد، شاید حدود چند مترمکعب در ثانیه وارد رودخانه تیره دورود می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به این‌که علاوه‌بر خشکسالی که به وجود آمده دستگاه‌های متولی نیز به وظیفه خود عمل نمی‌کنند، عنوان کرد: یک سری دستگاه‌ها باید نظارت داشته باشند، یکی سری دستگاه‌ها در بحث برداشت آب و یک سری دیگر در بحث الگوی کشت باید نظارت‌هایی داشته باشند.

وی ادامه داد: متأسفانه در مسیر رودخانه تیره ده‌ها هکتار مزارع برنج در حال آبیاری هستند چه بسا مجوز هم نداشته باشند،  به همین دلیل علاوه‌بر کاهش بارندگی‌ها عدم نظارت دستگاه‌های متولی نیز باعث شده الان رودخانه تیره دورود در میانه تقریباً خُشک شده و این باعث شده آبزیانی که در این رودخانه زندگی می‌کردند تقریباً از بین رفته و یک فاجعه زیست محیطی را رقم زدند.

این مسئول عنوان کرد: علت تلف شدن ماهیان تیره دورود به دلیل خشکسالی و کاهش بارندگی، برداشت‌های غیرمجاز و همچنین عدم رعایت الگوی کشت است.

فتحی بیان کرد: هر آبزی که در این مسیر زندگی کرده تلف شده و آمار دقیقی نمی‌توانیم بدهیم، به هر حال ده‌ها هزار قطعه ماهی تلف شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها سد مروک ایسنا محيط زيست رودخانه تیره دورود کاهش بارندگی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۱۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر، برای اولین بار گزارش واردات و صادرات با بررسی ۳۷۳ شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو از سوی گمرک ایران منتشر شد.

بر این اساس، میزان واردات ۳۷۳ شرکت (صنعت دارو) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۲.۳ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش ۱۳.۶ درصدی داشته است. همچنین سهم واردات دارو از کل واردات کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۳.۶ درصد بود.

در سال ۱۴۰۲ از ۳۷۳ شرکت مورد بررسی. ۹۸ شرکت صادرات داشته‌اند که میزان صادرات صنعت دارو در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۷۰ میلیون دلار بود که ۱۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۵ شرکت اول واردکننده در سال ۱۴۰۲ شامل بهستان دارو، کوبل دارو، اکتوور کو، نووونور دیسک پارس، روژین پلاسما بوده‌اند که ۲۵ درصد از ارزش کل واردات در سال ۱۴۰۲ توسط این ۵ کشور انجام شد.

۵ شرکت اول صادرکننده در سال ۱۴۰۲ شامل درمان آرا، آریوژن فارمد، صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز، بهستان پلاسما و تحقیقاتی سیناژن بوده است، که ۵۰ درصد از صادرات را دارا بودند.

۳۷۳ شرکت مورد بررسی در زمینه واردات و صادرات از میان ۲۳۱ سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی، ۳۱۹ سندیکای تولیدکنندگان داروهای مکمل، ۶۶ سندیکای تولیدکنندگان مواد اولیه و ۵۶ اتحادیه واردکنندگان بوده است.

کد خبر 6100495 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • بارش‌های این استان کویری در ۲۵ سال گذشته بی سابقه بود
  • رشد ۱۲درصدی بارش در لرستان/ ۷۴۶میلی‌متر در «شول‌آباد» ثبت شد
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • بارندگی‌های بی سابقه در استان یزد
  • بارندگی‌های استان در ۲۵ سال اخیر بی سابقه بوده است 
  • ادامه بارندگی‌ها در منطقه تا روز چهارشنبه